image1 image2 image3

COLLECT MOMENTS|NOT THINGS|COLLECT MOMENTS|NOT THINGS

Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com

Hello!!

Semasa aku berblogwalking tadi kat sini, aku terjumpa entry pasal First Segmen yang dianjurkan oleh arepnakbebel.com. Cara penyertaan adalah seperti dibawah:-



So ape lagi.. jom la join :)
Klik sini

 

Share this:

CONVERSATION

5 comments:

  1. thnx joined.nanti check bloglist kat sidebar yer..kalau xde bgtau luqman k..

    p/s : kalau rajin..undilah arepnakbebel.com untuk MSMW 2013..HEHEEH

    ReplyDelete
  2. fatiha , saya tak berapa faham la pasal link ni , sebab ramai member blogger yang buat benda ni .. boleh ajar saya tak ??

    ReplyDelete
  3. @roshi''dayahdayu''

    saya pun x faham sngt. first time try, tp rasanya utk tambahkan traffic ke blog kite..klu yg mcm yg sy join ni, nt blogger tu akan letak link blog kite kat blog die yg memang da ramai org g..macam kite wat entry ni utk promote blog die n die nt letak link kite kat page die tuk promote blog kite..rasenye la..huhu

    ReplyDelete