image1 image2 image3

COLLECT MOMENTS|NOT THINGS|COLLECT MOMENTS|NOT THINGS

Bila BOSAN Melanda


Haii..korang sihat? Tetiba dpt idea nk share ngn korang..
Sekarang ni aku tengah tunggu bas kat TBS sorang2. ..eh silap aku dah dalam bas time aku taip ni..cuma bas ni tak gerak jek lg..

Tadi aku sampai sini dalam kol 1040pagi..beli tiket ke skudai kol 1230..aku saje jek amik lambat sikit sebab nak breakfast dulu..ye la..perut ni dah main lagu2 alice nine dah ni..sebelum dia maen lagu2 yg heavy metal lg. Baik aku g makan dulu..

Pusing punya pusing..aku pilih subway je lah..lagi pun lama dah tak makan subway ni.. set breakfast sini pun murah..rm6.30 jek.. 
(kalau tak silap..kalau silap.. im sorry)...


Kat subway tu tak ramai pun tadi..ada 4 orang jek termasuk aku.

Sume sorang2. . Sorang laki cina depan aku..sorang laki cina sebelah kanan aku..sorang laki cina sebelah kanan lelaki cina yg sebelah kanan aku..haha ada paham? Good..

Pas abis makan..tengok jam lambat lagi kol 1230 ni...tengah aku menghabiskan air minuman aku..tetiba datang idea yang tak kreatif macam gambar kat bawah ni.







So korang..ape yg korang buat ek bile dok sorang2 tgh tunggu bas?share la sikit..



ok.bye 

Share this:

CONVERSATION

4 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin.

    Hotlink satu

    iskandarx[dot]com

    ReplyDelete
  2. mohon sarannya diblog baru ane http://onspe.blogspot.com/2013/10/about-me.html

    ReplyDelete
  3. Haha betol2 bosan ni ye. Btw jemput singgah blog perempuankampungmoden.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete