image1 image2 image3

COLLECT MOMENTS|NOT THINGS|COLLECT MOMENTS|NOT THINGS

Liebster Award






Terima kasih Eda sebab tag untuk join Liebster Award ni. Hoho..banyak jugak soalan ni yang nak dijawab.

Apa itu Liebster Award?
Liebster Award ialah :-


The Liebster Award is nominated to blogger whose followers are lower than 500. Well, look like I fit in this category very well. Then blogger who being nominated this award has to follow the rules given. Those are:


  • Mention the person who nominated you with a link to their blog.
  • answer the 11 questions asked.
  • nominate 11 other bloggers with smaller followers but with lots of potential.
  • create 11 of your own questions for them to answer.
  • notify your nominee.



Soalan dari Eda yang perlu aku jawab :-

1.blog siapakah yang akan you guys singgah? sesiapa yang selalu update blog, yang komen entry, yang tegur kat cbox dan yang follow blog ni

2.you guys suke minum ape? coffee

3.you guys selalu cerita ape dalam blog? keadaan sekeliling dan pengalaman sendiri

4.apa warne kesukaan you guys? semua

5.apa penambah baik you guys untuk cantikkan blog? bagi blog kemas tu da kira cantik bagi aku

6.you guys suke tengok filem ape? action, thriller, horror, sci-fi, fantasi

7.ade ape-ape kekurangan tak dalam blog eda ni? tak dek, semua ok

8.tempat shopping yang selalu you guys pergi? Aeon

9.bussines ape yang you guys jalankan sekarang? tak dek

10.kalau you guys shopping suke beli ape? makanan

11.you guys berkerja sebagai ape? masih belajar



Da jawab soalan, aku kena tag 11 orang bloggers, dan yang bertuah adalah :-












ayu






Hehehe..dan soalan aku untuk bloggers yang aku tag :-


1- sebelum korang baca entry ni, korang buat apa?

2- korang suka baca entry mengenai apa?

3- korang jenis yang macam mana?happy go lucky/pendiam/ulat buku atau macam mana?

4- korang suka indoor activity atau outdoor activity?contohnya?

5- korang suka tak jep sepahtu?sebab suka?sebab tak suka?

6- 5 destinasi pelancongan yang korang teringin nak pergi?

7- korang pejam mata 5 saat, pusing kepala ke belakang, korang buka mata, first benda yang korang nampak, apa? (satu benda je)

8- kalau korang diberi satu kuasa magik, kuasa magik yang macam mana korang nak? sebab?

9- dalam banyak-banyak watak kartun, korang teringin nak jadi macam watak kartun apa? sebab?

10- korang main candy crush tak?kalau main sekarang da level berapa?kalau tak main, korang main game apa?

11- entry yang macam mana korang nak baca dari blog fatiha zainal? (aktiviti tuan blog,travel,resepi atau apa? )



Nanti korang da jawab soalan-soalan, korang komen link korang kat sini ek. Nak baca jawapan korang pulak :)



Ok.bye.


Share this:

CONVERSATION

21 comments:

  1. terima kasih sebab tag
    done follow sini jugak
    insyaallahh nanti ade mase ayu jawab ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/11/libster-award-8-by-fatiha-zainal.html?m=1

      Delete
  2. alaaa kenapa xkena tag ni..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nadya ni... game ni untuk follower < 500 je..huhu

      Delete
  3. yang fav movie tu sama kecuali horror. haha ^_^

    ReplyDelete
  4. tengs tag, hehe. dah jawab. ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/10/liesbster-award-tagged-fatiha-zainal.html

    ReplyDelete
  5. thank you for the tag. maybe akan buat entry next week. sebab sekarang dalam final exam.

    ReplyDelete
  6. http://wawaezrill.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

    baca tau.. sempat i update even ngh jg anak kat spital... n jgn lupa komen tau hehehe

    ReplyDelete
  7. hai, ni dia entrynya
    http://misz-aa.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

    ReplyDelete