image1 image2 image3

COLLECT MOMENTS|NOT THINGS|COLLECT MOMENTS|NOT THINGS

Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant





Syarat-syarat :

1. Follow blog IRA  & Google+ *wajib pada siapa yang tak follow lagi*

2. KLIK SINI , SINI , SINI & Klik Nuffnang  *Jujur please*

   *TAMBAHAN*
   - Like fanpage Ira yang ada dekat sidebar. Kalau tak nak pun takpe. :)

3. Buat entri yang bertajuk "Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant"

4. Backlinkkan 

5. Dah siap? Hantar dekat komen post ni je ye.


Due Date ??? Bila-bila masa je ye. ^.^

Share this:

CONVERSATION

9 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Ira :)

    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-jom-blogwalking_1.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen sama :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama.. done follow back :)

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. Siggah sini sambil blogwalking..Dari segmen yg sama..Good luck..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  5. owner segmen jalan-jalan sini :)

    Nak jadi sponsor contest tak? Hope sudi :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  6. Datang membalas kunjungan :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, hai , datang dari segmen yang same, done follow blog awak. goodluck tau :)

    http://bellangekkk.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, hai , datang dari segmen yang same, done follow blog awak. goodluck tau :)

    http://bellangekkk.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  9. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete