image1 image2 image3

COLLECT MOMENTS|NOT THINGS|COLLECT MOMENTS|NOT THINGS

KFC Zinger Ayam Masak Merah Wrap





KFC Zinger ayam masak merah
Roti tortilla yang hangus.nasib badan.

KFC Zinger Ayam Masak Merah Wrap ialah menu baru KFC. Harga cuma RM6.90 untuk a la cart dan RM8.90 untuk combo. 

Apa ada dalam wrap tu?
Nasi, sayur, ayam zinger dan sos. Sos tu rasa pedas manis. Wrap tu lak ialah roti tortilla.


Apa yang menarik tentang menu baru ni?
Bagi aku, wrap ni memang sesuai sangat untuk orang yang nak cepat, tak cukup masa nak makan ke, sebabnya, dalam wrap dah ada nasi, lauk dan sayur. Cukup senang nak makan, mengenyangkan dan menjimatkan masa. Haaa, korang yang mana tengah fikir nak skip lunch jap lagi ni sebab super busy. No..No..No... Better order KFC wrap ni. Must try !



fatiha zainal , KFC Zinger Ayam Masak Merah
Kepingan ayam rangup yang juicy. Yummy ^ ^





fatiha zainal , KFC Zinger Ayam Masak Merah
Nasi lembut dan sos pedas manis berkrim....uuuu lala




Selamat Mencuba








P/S : Thank you KFC Malaysia and Nuffnang

































Share this:

CONVERSATION

2 comments:

  1. terliur dah tgk.. teringin gak nak rasa..

    ReplyDelete
  2. Assalamu’alaikum, salam sejahtera Tuan / Puan yang IRDI TOUR BANDUNG selalu kami rindukan atas kedatangannya Tuan /Puan ke kota kami di Bandung. Seiiring dengan kesehatan yang baik dan kesejahteraan dan yang selalu dimurahkan rizky nya Amiin…. Irdi Tour Bandung hanya sekedar ingin menginfokan promosi promosi yang tersedia di Irdi, mengenai bercuti di kota kesayangan Tuan / puan yang selalu dikunjungi saat weekend. Irdi Tour Bandung menyediakan Kereta Transportasi selama bercuti di Bandung atau Jakarta. Untuk info info lengkap tentang Irdi mengenai promosi percutian di Bandung bisa lihat blog Irdi :
    http://keretamurahpelancongan.blogspot.com/
    JOM JOM ke Bandung bersama Irdi, dijamin Muraaaah dan puas ^_^
    Kepuasan Tuan / Puan adalah kebanggaan Irdi… ;-)
    Dijamin Irdi bagi harga sangat Muraaaah dan pelayanan yang sangat baik..

    Contact Person :
    Mobile Phone : +6281322167717
    WhatsApp : +6281214741600
    +6281220477335
    Email : irditour.bandung@yahoo.com
    Facebook : - Irdi Tour Bandung & Irdi Wati

    Jika ada sumur di ladang boleh kita menumpang mandi jika ada waktu yang luang bisa kita berjumpa lagi mohon maaf kalau ada kata kata Irdi yang tidak berkenan.
    Irdi Tour Bandung tunggu yah kedatangan Tuan / Puan ke Bandung..
    Wassalam..wr.wb..

    ReplyDelete