image1 image2 image3

COLLECT MOMENTS|NOT THINGS|COLLECT MOMENTS|NOT THINGS

Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain


Salam semua. Hari ni aku rasa nak bersegmen.huhu..Aku scroll punya scroll dan baca punya baca blog-blog yang aku follow tu, aku tertarik dengan segmen ni.. Bloglist Exchange by Anne Nurain.
Tapi salah satu syarat nak join segmen ni ialah aku kena tag 3 orang blogger. Jadinya aku tag je la ek korang ni :-


Korang boleh klik banner kat bawah ni ye untuk tau lebih detail lagi






Jom join beramai-ramai. Kasi happening sikit


Ok.bye



Share this:

CONVERSATION

17 comments:

  1. thanks sudi join.. jangan lupa buat bloglist utk segmen ni ye? :)

    ReplyDelete
  2. dah turut join.. :)
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen fatiha. ^_^

    ReplyDelete
  5. saya dtg dari segmen yang same... salam perkenalan yer.. blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

    SWEET HEART

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  7. jalan2 dr segmen yang sama.. slmat bsegmen..
    btw folo sini..

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete