image1 image2 image3

COLLECT MOMENTS|NOT THINGS|COLLECT MOMENTS|NOT THINGS

Fuel Shack - Burger Sedap


Lapar pulak perut aku ni. Mulanya di level 3, Terminal Bersepadu Selatan, aku mencari makanan buat isi perut, tapi tak dek pulak yang berkenan. Kemudian, aku teruskan lagi pencarianku ke level 4 pula.  Haa... Kat sini aku ternampak satu kedai ni. Bersebelahan dengan Dunkin Donut, iaitu Fuel Shack.

Aku tak pernah lagi nampak restoran ni, jauh lagi nak rasa makanan kat situ. Jadi, aku decide nak makan kat Fuel Shack. Nak cuba la kan,sebab tak pernah lagi makan kat situ.

Fuel Shack ialah kedai makan berkonsepkan fast food. Antara menu disini ialah burger dan hotdog yang pelbagai jenis. Breakfast set juga turut disediakan. 

Menu yang aku order hari tu ialah original shack.

Original Shack : Image source : Fuel shack's website


Yummy!

Original shack ialah burger daging, diapit dengan tomato, salad, keju, mayonis, pickles, bawang dan mestilah roti. Hmm..sekali cuba, berbunga-bunga hati aku :)

Rasa dagingnya sangat juicy. Bila Gigit je, dapat rasa jus-jus daging bersama bahan perapannya ( tapi aku tak tau la apa bahannya, cuma dapat rasa yang daging tu diperap ). Cuma, bagi aku dagingnya masin sikit. Overall, sedap dan korang harus cuba. :)

Kalau korang nak cuba Fuel Shack, korang boleh cek lokasi kat sini . Opening hours adalah berbeza di setiap lokasi.

fuel shack



Ok.bye.


Share this:

CONVERSATION

12 comments:

  1. selalu kalau singgah TBS , beli piza dia je sebab nak kejar masa.. lepas ni tak tahu la berpeluang lagi atau tak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ade la tu..selain KL, fuel shack ade juga kt johor dan putrajaya..huhu :)

      Delete
  2. patut la xpenh dgr..area utara mmg xde..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maybe one day ade kat utara plak.. ;)

      Delete
  3. Replies
    1. nak pi menapak kl semata2 nak makan?memang dak la. haha

      Delete
  4. Memang sedap sgt burger kt fuel shack ni. Sy slalu mkn kt klcc. Kt food court Signature kt level 2 tu. Klu lunch time mmg bratur pnjg giler huhu tp memang berbaloi utk beratur hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..sedap sangat..sekali makan, nak lagi.. :)

      Delete
  5. First time tau ada fuel shake ni. meliur lak tgok gambar tu. mcm sedap je :D

    ReplyDelete
  6. sedappnterr..treliuurr tengok burger ni..

    cik g tag anda untuk liebster award ^_^

    http://zianaeunos.blogspot.com/2014/10/liebster-award.html

    ReplyDelete
  7. comel belog ni...jemput jengah my blog..

    ReplyDelete